Home Sweet Home

 

2 viimeistä yötä kotona. Sitten alkaa kaiketikin se mitä voisi kutsua seikkailuksi. Kirjasinhan monta positiivistakin asiaa muutosta, vaikka miinuksiakin oli. Ja hei, plussaa on myös se, että evakkokämpän lähellä on kuntosali, joka on aika edullinen, eikä siihen tarvitse sitoutua vuodeksi tai kahdeksi. Aion käydä ensi viikolla tutustumassa siellä ja varmasti otan kuukausikortin sinne.

Mietin tänään sitä, että miltä se tuntuu sitten palata tähän omaan kotiin takaisin. Varmaan mukavalta, mutta samalla jännältä. Onkohan remontti onnistunut, onko se tehty oikein jne. Tällä hetkellä tilanne on se, ettemme ole saaneet minkäänlaista remonttisuunnitelmaa kirjallisena, vaikka näin pitäisi tapahtua. Myöskään taloyhtiön hallitus ei ole ollut tietoinen  remontista, vaikka tiesihän se kuitenkin ongelmasta, koska kokouksen pitivät asiasta. Mutta isännöitsijä ei ole sitten sen jälkeen infonnut asiasta.

Nyt lähden nukkumaan sen tokavikan yön kotona ja huomenna on sitten tiedossa jo tavaroiden viemistä evakkoon. Alakerran tavaroiden roudaamista kotimme yläkertaan, sekä lattiakaivon putsausta, koneiden putsausta, imurointia. Evakkoon pitää käydä ostamassa myös tietokonepöytä, ihan halpa etsitään. Nykyisestä tietokonepöydästä tulee keittiönpöytä evakkoon, koska emme lähde tätä isoa keittiönpöytää kantamaan kolmanteen kerrokseen.

Kotivakuutus on sekä tänne että evakkoon, sama vakuutus onneksi kattaa molemmat. Sähkösopimus on ok ja sähkötkin oli siellä jo toiminnassa :). Vessa on toivottavasti korjattu. Palovaroitin täytyy siellä vielä testata, sekä täällä kotona. Remppamiehille pitää varmaan jättää kylppärin oveen lappu, että huomhuom, ovi eristettävä niin, ettei remonttipölyä pääse yhtään kylppäriin/saunaan.

Ehkäpä sille isännöitsijälle pitää laittaa viestiä, että haloo, laitahan ne suunnitelmat. Ihme äijä kun sitä pitää patistella ja tuo tiedonkulku on ihan onnetonta, ollut sitä jo aiemminkin.